Nem tudok aludni, pár hete pánikrohamom volt, mit tegyek?
Figyelt kérdés
Nagyon nehezen bírok elaludni, de ha el is alszom, pár órán belül fel is ébredek.
Nagyon éber az alvásom, pedig fáradt vagyok, de mégsem megy:-(
Úgy érzem belekerültem egy ördögi körbe és nem tudok kimászni belőle.
Levendula teát iszom este lefekvés előtt, az némileg megnyugtat.
2014. aug. 4. 16:51
1/3 Kuinagi válasza:
én valeriana relax-ot szedek ugyanilyen problémám volt, bár nekem mindennaposak voltak a pánikrohamaim. Szerintem vegyél egy dobozzal és lefekvés előtt vegyél be mindig 1 bogyót!(dobozon többet írnak de elég lesz 1 is) Nagyon jó és természetes dolgokból van! Már az első nap ki fog ütni és alszol majd mint a lőtt nyúl! :) majd írj egy privit használt e! sok sikert! 26/L
2/3 A kérdező kommentje:
Nagyon kedves vagy , köszönöm szépen, hogy válaszoltál.
Igen, próbáltam a valerianát, de sajnos nem tudok elaludni, arra tényleg hatásos,hogy megnyugtat, ellazít...de az elalvás mégsem megy:-(
2014. aug. 5. 21:05
3/3 Kuinagi válasza:
sajnálattal olvasom! orvosnál jártál? ő mit mond erre? mi okozza? kellene egy teljes kivizsgálás, lehet akár pajzsmirigy probléma is, elvileg az is okoz ilyeneket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!