Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Hány éves kortól lehet "felnőt...

Hány éves kortól lehet "felnőtt orvoshoz" menni? 16L vagyok

Figyelt kérdés

a házidokim mondta h keressek egy felnőttet és kaptam papirt hogy uzsgyi

nemis bánom igazán...

2010. jan. 11. 19:11
 1/8 anonim ***** válasza:
18, asszem érthető miért :D De szerintem már te is mehetsz nyugodtan felőtt orvoshoz.
2010. jan. 11. 19:16
 2/8 anonim ***** válasza:
Hát amig betöltöd a 18- életévedet akkor kell keressél felnőtt dokit! én már 19 éves vagyok és még nem szólt a dokim:-))
 3/8 anonim ***** válasza:
*felnőtt
 4/8 anonim ***** válasza:
Hivatalosan 16 éves kórtól, de sok gyerekdoki megengedi a 18-at is. Abból már kevesebb van akikhez még 25 évesek is járnak :)
2010. jan. 11. 19:20
 5/8 anonim ***** válasza:

haverom 15 éves kora óta "felnőtt" dokihoz jár.

egyébként ameddig tanuló vagy mehetsz a gyerek dokihoz ;)

2010. jan. 11. 19:29
 6/8 anonim ***** válasza:
Egyik barátnőm, meg én is 14 évesen váltottam felnőtt háziorvosra, de mondjuk mindketten ahhoz mentünk, akihez szüleink járnak.
2010. jan. 11. 19:30
 7/8 anonim ***** válasza:

Kapaszkodj meg: én még sosem voltam gyermekorvosnál...

Igaz, akkoriban nem is volt a környéken. Szabályozás nincs erre, a körzeti háziorvoshoz is járhatsz, nem lesz belőle probléma.

2010. jan. 11. 19:31
 8/8 A kérdező kommentje:

ok köszi...

sajna az orvos megelégelte a sok igazolást,mert azt hitte lógok...volt hogy be kellett mennem egy napos igazolásért,elég sokszor. nem anyáméknál lakom már,és kissé sok dolgom van,csak sajnos erről az orvosom nem tudott...nála nagyon futószalagon mennek a betegek és nem érkeztem elmondani az okát. most valószinűleg párom orvosához megyek,akinek jó hire van,és mivel ismeri páromat,jobban meg tudjuk oldani a helyzeteket...

2010. jan. 11. 19:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!