Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Aki rövid idő alatt több...

Aki rövid idő alatt több centimétert nőtt, adna nekem tanácsot? (lent)

Figyelt kérdés
Igaz, hogy már 20 éves fiú vagyok és szinte már semmit nem nőhetek, de tisztában vagyok azzal, annak ellenére, hogy a szüleim alacsonyak (166 ill. 164), magasabbnak kellene lennem, mint 171 cm. Világéletemben nagyon egészségesen étkeztem (fehérje, szénhidrák, vitaminok, táplálékkiegészítők stb.), egyedül a sportolás hiányzott a motiváció hiánya miatt. Szóval azoktól várok tanácsokat/praktikákat, akik hirtelen nőttek indokolatlanul sokat. Lehet ez akár táplálkozási/edzés terv, pihenés, bármi, ami szerintetek elősegítette. Eléggé csalódott vagyok, mert ez óriási hátrány a csajozásnál, pénzért pedig sajnos nem lehet centiket vásárolni, pedig már elég sokat költöttem az egészségemre.

2014. júl. 31. 18:07
 1/1 anonim válasza:
Aswagandha--keress rá, lehet hoz pár centit.
2016. jan. 9. 19:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!