Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » S. O. S. Mit csináljak, ha má...

S. O. S. Mit csináljak, ha má elviselhetetlen :0 :0? S. O. S?

Figyelt kérdés
Szóval, bedagadt a mandulám, 3 napja, nem tudok orvoshoz menni, csak holnap után, de már elviselhetetlenül fáj minden egyes nyelès, enni, ès inni már alig bírok...tudoom, sokat kell, inni, ès annyit iszok amennyit csak bírok, de minden egyes nyelèsem írtóra fáj,(a fülemben is nagyon) Nagyon kèn3 valami "házi orvosság". Mit tudtok ajánlani?? Nagyon FONTOS, ès amint tudok megyek az orvoshoz. Előre is köszi a válaszokat :/
2014. júl. 30. 19:27
 1/4 anonim ***** válasza:

ÜGYELET!!!

Nem akarlak megrémiszteni, de ez tályog is lehet! Nekem ilyen tüneteim voltak pont egy éve, és rossz vége lett, fel kellett nyitni. Ha jobban fáj az egyik oldalon, akkor ne várj egy percet se, mert jó eséllyel az lesz. Egyébként gennyes is? Érzel rossz szagot a szádban?

Nem tudom így látatlanban, hogy az-e, nem akarlak megijeszteni. De ha az, annak komoly következményei lehetnek. Még 2 nap nagyon sok. Menj ügyeletre.

2014. júl. 30. 19:37
 2/4 anonim ***** válasza:
szerintem is ügyelet!
2014. júl. 30. 19:41
 3/4 anonim ***** válasza:

Mindenképpen hívd ki az ügyeletet, sajnos hajlamosak arra h ne akarjanak kimenni , de ne hagyd annyiba, egyik ismerősöm kórházba került emiatt..

Erre antibiotikum kell v vmi erősebb gyógyszer, amit csak orvos írhat fel.

2014. júl. 30. 19:44
 4/4 A kérdező kommentje:
Okè, meglesz, ügyelet...:/ ha szerintetek ennyire súlyos, de nem is tudok aludni, holnapig, valami, amitől kevèsbè fáj?? Nem fájdalomcsillapítóea gondoltam
2014. júl. 30. 21:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!