Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Elviselhetetlen hát-és gerincf...

Elviselhetetlen hát-és gerincfájdalom mitől lehet? Bővebben lent.

Figyelt kérdés
Az összes lelet tiszta, röntgen és ultrahang nem mutat semmilyen kóros elváltozást, vérvétel sem utal semmilyen gyulladásra, stb. Elvileg minden rendben van, viszont a fájdalom továbbra is megvan, lassan elviselhetlen lesz. Van valakinek ötlete, hogy hogyan tovább? Gyógyszer, amit az orvos felírt nem használ. Érdemes lenne ezek után esetleg CT-ben vagy MR-ben gondolkodni? Mi okozhat ilyen panaszokat, illetve hogyan lehetne kezelni?
2014. ápr. 4. 10:59
 1/4 anonim ***** válasza:
Csak egy tipp. csontkovácsot még nem javasoltak? Van egy ismerősöm akinek az segített. Az állandó ülőmunka, és mozgáshiány, stressz stb. miatt lehetett s miután nem tudtak vele mit kezdeni oda került.
2014. ápr. 4. 11:02
 2/4 anonim ***** válasza:

Nincs gerincferdülésed?

Próbálj meg eljárni úszni, nekem sokat segített.

2014. ápr. 4. 11:54
 3/4 anonim ***** válasza:
én is így voltam, a derekam és a nyakam éveken át fájt ami kõmûvesként nagyon megnehezítette az életem, semmi vizsgálaton nem találtak semmit elmentem egy csontkovácshoz, õk a manuálterapeuta kifejezést jobban csipázzák, õ megnézte hátulról a gerincem, közölte, hogy a gerincem egy része ahol görbületnek kellene lennie be van állva egyenesre, a derekamnál sem úgy áll ahogy kellene, aztán összehajtogatott, de szó szerint... recsegett ropogott a gerincem minden hol...utána mondta, hogy pár napra begyulladhat és fájhat uh csak polihengessek pár napot, de egyáltalán nem gyulladt be és minden fájdalnam elmúlt teljesen... kb negyedévente visszajön a nyakfájásom, de egy kezelés és 3 hónapig ismét semmi...
2014. ápr. 4. 12:01
 4/4 Chripko Teri válasza:

A csontkovacs velemenyem szerint biztos segit!!

Engem hordagyon vittek korhazba...

Rengeteg orvossag,fizioterapia...Az eredmeny az volt hogy meg 2 honapig agyban feküdtem csak a wc-re mentem es ismet vissza az agyba.

Vegül valaki "elvitt" csontkovacshoz,azzal kiegyenesedett a hatgerincem,es visszakaptam az erömet.Persze nem egyik naprol a masikra...

2016. okt. 6. 14:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!