Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Aerius gyógyszer mikor kezd...

Aerius gyógyszer mikor kezd hatni? Iszonyatos viszkető rohamok törnek rám és nemtudom mitől.

Figyelt kérdés
Ma reggel úgy ébredtem hogy váltakozva,de az egész testem viszket,nagyon erősen. Ahogy vakaróztam olyan púpok jelentek meg,mintha szúnyogok marnának szét. Elmentem a bőrgyógyászatra,ott konkrét dolgot nem tudtak mondani,ezt a gyógyszert írták ki,meg kalcium pezsgő tablettát és vmi krémet. Mikor fog hatni,mert lassan megbolondulok. Mitől lehet fogalmam sincs. Semmi nem változott az életemben. Sem kaja,öblítő stb...amire allergiás lehetnék. Tegnap hagytam abba egy antibiotikum kúrát,mert középfül gyulladásom volt.De azt mondta a bőrgyógyász hogy szerinte nem attól van. Nagyon elkeserítő és kínzó érzés.
2014. júl. 30. 16:22
 1/1 anonim ***** válasza:
Én ettől a gyógyszertől kb egy órán belül nagyon álmos lettem (álmosító hatása is lehet), tehát annyi időn belül biztosan hat, állítólag 24 óráig. Nem tudom mi bajod lehet, ha úgy érzed nem használ, menj vissza a dokihoz. (Pár napja pontosan ugyanezeket kaptam én is rovarcsípés gyanúval - nekem más a tünetem. De azt mondta a háziorvos: "Nem biztos, hogy ezektől meggyógyul. Ha nem javul 3-4 nap múlva, jöjjön vissza."
2014. júl. 30. 20:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!