Hogyan kell kiszámolni, hogy hány kilónak kéne lennem? Azt tudom, hogy a magasság. Ennyi. De pontosan mi kell hozzá?
fiú: magasság centiben - 100, lány: magasság centiben - 110 = kiló
de ez így amúgy nem állja meg a helyét, sosem mondható ki, hogy egy súly alapján valaki ideális, vékony, vagy kövér. mert ha valaki 120 kiló, de testépítő, akkor az nem dagi, hanem tömény izom :)
szóval számít a csontozat, az izomarány, sőt, az ÉLETKOR is.
szerintem a legjobb, ha az ember valami szakértőt keres meg, ha nagyon szakszerűen akarja tudni...
de szerintem mindenki jól érzi, ha egészséges énképe van (és nem mondjuk azt gondolja, hogy pl. Iszak Eszti soványság a csinos - amúgy csinos, de szerintem vékony) :)
így ahogy írod, vagy tökéletesen ideális vagy, vagy esetleg egy kicsit vékonyabb. de ha jól érzed magad, akkor tökéletesek a paramétereid :) :) :)
Itt van egy csomó kalkulátor, kalóriatáblázat, stb. böngészhetsz nyugodtan ;)
A BMI az EGÉSZSÉGES tartományt tudja eldönteni, a zsír-izom arányt nem, ezt vedd figyelembe.
Köszönöm a válaszokat:) De akkor,hogyhogy nem lapos a hasa hanem pufi?:(
14-éves vagyok:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!