Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Támogatja ezt a TB?

Timi910707 kérdése:

Támogatja ezt a TB?

Figyelt kérdés
Sziszatok! Egy ilyen kérdéssel és kéréssel fordulnék hozzátok .23 éves vagyok ami önmagában marha jó. Benne voltam egy lelkileg elég megviselő kapcsolatban évekig, ahol sajnos a hízás-fogyás minden éves programom lett. Először hirtelen híztam 30 kilót majd fogytam 20at aztán vissza 40-et és le 45-öt. A bőröm elég vékony így nemtudnék olyat helyet mondani magamon ahol ne lenne szétrepedve. Ezzel az évek folyamán megbékéltem. Viszont a mellem olyan szinten ereszkedett meg hogy ( higgyétek el nem csupán női önkritikából ) körülbelül a köldökömig ér. Az volna a kérdésem hogy bár ilyen-olyan fórumokon utánna néztem hogy ezt támogatja e vmilyen szinten a TB de vegyes válaszokat kaptam. Megpróbálom magam elfogadni elég jól kezelem a helyzetet de más előtt nem vagyok hajlandó levetkőzni a kivágott felsők pedig már jó pár éve nem az én világom. Hiába veszek fel melltartót, a melleim mintha külön életet élnének. Nagyon szeretném ha ez változna.

#mellműtét #TB #hízás-fogyás
2014. júl. 25. 11:03
 1/3 anonim ***** válasza:
Nem, az gyógyításra van. Nincs orvosi indok, az esztétikát meg hagyjuk, ha nem baleseti rekonstrukció vagy hasonló.
2014. júl. 25. 11:23
 2/3 anonim ***** válasza:

Nem támogatja tudtommal.

De ettől még ne keseredj el, és csináltasd meg a melleidet, lehet részletre is akár.

2014. júl. 25. 11:28
 3/3 anonim ***** válasza:
Szerintem keress fel egy sebészt, hátha van lehetőség TB-re megcsináltatni. Azt tudom, hogy fogyás után a megnyúlt bőr rekonstrukcióját támogatja a TB! Ez is beletartozhat
2014. júl. 25. 13:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!