Ha ki hagyok egy nap alvást attól lehet valami bajom?
Figyelt kérdés
2014. júl. 25. 00:47
1/5 anonim válasza:
Nem. Sokan melóznak 24 be alvás nélkül, de ha nem szoktad meg másnap nappal ha alszol is akkor gagyin fogod magad érezni...
2/5 anonim válasza:
Nemigen, azt kivéve, hogy másnap borzasztó nehezen fog forogni az agyad és a tested is nehézkes lesz.
3/5 A kérdező kommentje:
tehát ha délutan 3 órakor inudlok itthonról edzésre akko nem ajánlatos nem aludnom? csak mert mindan nap fent vagyok hanal 4-5ig utana alszok délutan 2ig és igy zajlik csak kiváncsi voltam mi lenne ha akkor egyszeruen nem aludnék
2014. júl. 25. 01:08
4/5 anonim válasza:
Ha hajnal 4-5-ig vagy fent, akkor simán meg tudod csinálni, hogy tízkor ébredsz. Így simán ki fogod bírni az edzést, és nem utolsósorban a napi ritmusod is helyreáll, mert ez így elég katasztrofális :)
5/5 A kérdező kommentje:
de nem akarok föl kelni 2kor kelek eszek készulok és mehetek is edzeni nincs semihez kedvem így pont jo csak kiváncsi voltam lehet bajom ha nem alszok egyatalan
2014. júl. 25. 01:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!