Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Ti hogy mostok hajat? Előre...

Ti hogy mostok hajat? Előre döntitek lehajoltak, vagy hátrahajtjátok a fejeteket?

Figyelt kérdés
Ezt azért kérdem mert ha előre dönt akkor nagyon nehéz rendesen kiöbliteni. ha viszont hátradöntött fejjel mint sokan is szokták végigfolyik a sampon a hátamon és ki kipattoghat a hátam vagy allergiás lehetek tőle.
2014. júl. 24. 10:50
 1/6 anonim ***** válasza:
H a kád fölött állva mosom ruhában, akkor előre, ha fürdés közben akkor hátra. Ha kipattog tőle a hátad, akkor a fejbőrödre sem jó, ez normál esetben nem jelenthet problémát. A férjem egyébként a rövid haját kádban ülve is előre hajtva mossa.
2014. júl. 24. 10:53
 2/6 anonim ***** válasza:
Mikor hogy. Ha napközben mosok hajat, akkor simán behajolok a kádba és előre döntöm. Ha estére hagyom, akkor fürdéskor hátra hajolok és úgy. Különben mitől lennél allergiás? A fejeden is bőr van, ha az nem pattog ki tőle, a hátad miért pattogna?
2014. júl. 24. 10:53
 3/6 anonim ***** válasza:

Ha tusolás közben a kádba ülve mosok hajat, akkor hátradöntöm a fejem, ha csak hajat mosok, akkor meg a földön állva behajolok a kádba, lógó fejjel, és úgy mosom.

Ha kipattog a hátad a sampontól, akkor válaszd szét a tusolást és a hajmosást.

2014. júl. 24. 10:54
 4/6 anonim ***** válasza:
Én mindig kádban ülve, vagy zuhanyzóban mosok hajat. Előrehajtott fejjel szerintem hosszú hajat elég nehéz mosni, mindig belemegy a szemembe a sampon.
2014. júl. 24. 11:02
 5/6 anonim ***** válasza:

Általában behajolok a kádba, tehát előre van döntve a fejem, fejjel lefelé vagyok.

Nekem így sokkal könnyebb megmosni és kiöblíteni is, mint a kádban vagy a zuhany alatt hátrahajtott fejjel.

2014. júl. 24. 11:03
 6/6 anonim ***** válasza:
Előre döntöm, mert így tuti nem folyik sem a szemembe, sem a fülembe a víz. És szerintem előre döntve könnyebb is kiöblíteni
2014. júl. 24. 11:23

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!