Tudnátok ajánlani, olyan szert, (vitamint, vagy valamit) amitől több energiám lesz?
Figyelt kérdés
Olyan hulla fáradtnak érzem magam mostanában, de nincs semmi bajom, nem vagyok beteg. Estére már zombi vagyok,és nem túlzok. Tényleg csak lézengek,pedig kéne rendeznem a családot. Nem tudom mit tegyek.2014. júl. 19. 21:05
1/1 anonim válasza:
Így korán reggel riogatás képp: Vérvételen voltál már?
Gyakran a vashiány okoz ilyen problémát. A javaslatom, hogy igyál meg minden reggel egy nagy kanál vizet. De ne felejtsd el megrágni a kanalat! :)
A viccet félretéve: Vas tartalmú pezsgőtabletták, sok máj, ha nem vagy vegetáriánus. Esetleg teák, amik ugye a koffein tartalmuk miatt hatásosak. Itt jöhet még szóba mondjuk a MagneB6. Ezt tapasztalaból tudom, hogy használ. Szedhetsz még Supradint is, az sem árthat. Természetesen a legjobb, vagy inkább legkézenfekvőbb a MagneB6.
Ha szeretnél elmerülni a keleti gyógyászatban, akkor ginseng-készítményeket is alkalmazhatsz...
Remélem, hogy tudtam segíteni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!