Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Fél éve járok a barátommal...

Fél éve járok a barátommal aki 2 éve drogozik. Mit tegyek? ( több lenn)

Figyelt kérdés
2 éve rossz társaságba keveredett és füvezni kezdett, aztán minden félét kipróbált. Mióta járunk, már sokkal kevesebbet fogyaszt, de egyik nap bevallotta hogy megint lsd-zett amíg én a rokonaimnál voltam 1 hétre. Könyörgött hogy bocsássak meg mert ha én nem lennék már öngyilkos lett volna... Fogalmam sincs hogy vehetném rá egy elvonóra
2014. júl. 19. 07:54
 1/7 anonim válasza:
83%
Pedig nem vagy te sem normális hogy engeded(tűröd ezt neki) van 1 gyerek csak füvet szív(szerintem) de olyan függő hogy eladogatja érte a cuccait...
2014. júl. 19. 08:00
 2/7 anonim ***** válasza:
Mert nem értesz hozzá. Fordulj szakemberhez, ő majd megmondja, mit tehetsz.
2014. júl. 19. 08:05
 3/7 anonim ***** válasza:
82%

A drogot jobban szereti mint téged!

Magyarázd el neki szépen!

Vagy te vagy a drog.

Nem túl bonyolult.

Jah és ezt a társaságot is kerülje mert csak úgy megy a leszokás.

2014. júl. 19. 08:07
 4/7 anonim ***** válasza:

Amíg benne nem érik meg a döntés, úgysem fog leállni, sem elvonóra menni...

Nem kell hozzá asszisztálnod, állítsd választás elé, ennyi a maximum amit megtehetsz érte...

A hiba otthonról jön, nagy gáz van a családjában, arra felé kutakodjatok, de ez hosszabb folyamat, míg a miértek után értelmes, tényleges választ találtok...

2014. júl. 19. 08:08
 5/7 anonim válasza:

Ezek a drogosok tiszta szanalom -.-

Mi a f**z ert kell nekik raszokni arr a a sz*ra??

Utalom az ilyen embereket

2014. júl. 19. 08:12
 6/7 anonim ***** válasza:
Mindenről le lehet szokni, a drogról is, főleg, hogy nem 20 éve csinálja. Szerintem egyszerűen rájött, hogy te úgyis eltűrőd
2014. júl. 19. 08:15
 7/7 anonim ***** válasza:
Válaszolók, tudjátok mi az az LSD? És kérdező? Biztos, hogy LSD volt? Csak mert arra a cuccra pont, hogy baromira nem jellemző a ráfüggés. Sőt, meggyőződésem, hogy egy egy ilyen tripp kifejezetten tanulságos is lehet. Dühítő, hogy az emberek ennyire nincsenek tisztában ezekkel a dolgokkal. Nagyon dühítő. Az LSD köszönő viszonyban sincs például a heroinnal. A fű pedig ezerszer jobb mint az alkohol.
2014. júl. 21. 21:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!