Fél éve járok a barátommal aki 2 éve drogozik. Mit tegyek? ( több lenn)
Figyelt kérdés
2 éve rossz társaságba keveredett és füvezni kezdett, aztán minden félét kipróbált. Mióta járunk, már sokkal kevesebbet fogyaszt, de egyik nap bevallotta hogy megint lsd-zett amíg én a rokonaimnál voltam 1 hétre. Könyörgött hogy bocsássak meg mert ha én nem lennék már öngyilkos lett volna... Fogalmam sincs hogy vehetném rá egy elvonóra2014. júl. 19. 07:54
1/7 anonim válasza:
Pedig nem vagy te sem normális hogy engeded(tűröd ezt neki) van 1 gyerek csak füvet szív(szerintem) de olyan függő hogy eladogatja érte a cuccait...
2/7 anonim válasza:
Mert nem értesz hozzá. Fordulj szakemberhez, ő majd megmondja, mit tehetsz.
3/7 anonim válasza:
A drogot jobban szereti mint téged!
Magyarázd el neki szépen!
Vagy te vagy a drog.
Nem túl bonyolult.
Jah és ezt a társaságot is kerülje mert csak úgy megy a leszokás.
4/7 anonim válasza:
Amíg benne nem érik meg a döntés, úgysem fog leállni, sem elvonóra menni...
Nem kell hozzá asszisztálnod, állítsd választás elé, ennyi a maximum amit megtehetsz érte...
A hiba otthonról jön, nagy gáz van a családjában, arra felé kutakodjatok, de ez hosszabb folyamat, míg a miértek után értelmes, tényleges választ találtok...
5/7 anonim válasza:
Ezek a drogosok tiszta szanalom -.-
Mi a f**z ert kell nekik raszokni arr a a sz*ra??
Utalom az ilyen embereket
6/7 anonim válasza:
Mindenről le lehet szokni, a drogról is, főleg, hogy nem 20 éve csinálja. Szerintem egyszerűen rájött, hogy te úgyis eltűrőd
7/7 anonim válasza:
Válaszolók, tudjátok mi az az LSD? És kérdező? Biztos, hogy LSD volt? Csak mert arra a cuccra pont, hogy baromira nem jellemző a ráfüggés. Sőt, meggyőződésem, hogy egy egy ilyen tripp kifejezetten tanulságos is lehet. Dühítő, hogy az emberek ennyire nincsenek tisztában ezekkel a dolgokkal. Nagyon dühítő. Az LSD köszönő viszonyban sincs például a heroinnal. A fű pedig ezerszer jobb mint az alkohol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!