Felnagy Zoltán kérdése:
Az normális ha tudom az álmaimat irányítani?
Figyelt kérdés
Kb az esetek ötven százalékában tudom irányítani az álmaimat, magamnál vagyok, módosítani tudom az álmaimat kedvem-kényem szerint (de jó nekem :D) csak felébredni nem tudok... (egy idő után magamtól is biztos fel tudnék mondjuk azt kívánom hogy aludjak el vagy vmi ilyesmi :) ) Eddig mindig be van a telóm ébresztője kapcsolva, hogy felkeltsen...2014. júl. 16. 20:21
1/10 anonim válasza:
Ha úgy érted, hogy kóros-e, akkor nem. Csak ritka. De úgy van, ahogy mondod: de jó neked. Néha velem is előfordul, hogy tudatosan álmodok (az álmaim 5-10%-ban ilyenek), de én olyankor fel is tudok ébredni, ha szeretnék.
2/10 anonim válasza:
Én meg csak felébredni tudok, irányítani nem. Ez van.
4/10 A kérdező kommentje:
Mert hallottam olyanról hogyha tudatosan álmodsz és meghalsz akkor van rá esély hogy nem tudatosul benned hogy csak álom volt, és bekómálsz...
2014. júl. 16. 21:15
5/10 A kérdező kommentje:
Az meg szörnyű volt meg kis koromban hogy az agyam felébredt de a testem nem... Nem tudtam mozogni és szintén fel kellett kelteni, még akkor az anyukám keltett fel...
2014. júl. 16. 21:18
6/10 A kérdező kommentje:
Ha ez igaz h meghalhatsz, akkor ez ilyen álom-oroszroulette :/
2014. júl. 16. 21:20
7/10 anonim válasza:
Amiről te beszélsz (agyad felébred, tested nem), azt alvásparalízisnek hívják. Olvass utána, elég gyakori "betegség".
A tudatos álmodás pont attól tudatos, hogy tudod, hogy csak álmodsz, nem? Ilyen állapotban akkor pont nem veszélyes azt álmodni, hogy meghalsz. :) De ne aggódj emiatt. Ha történt is olyan, hogy valaki a valóságban is meghalt, miután erről álmodott, nagyon ritka lehet. Különben folyton csak ilyen halálesetekről hallanánk. Amilyen gyakran álmodnak az emberek, ha volt is valaha erre hajlama az emberiségnek, az evolúció során az ilyenek már rég kiszelektálódtak. :)
8/10 anonim válasza:
Én már álmodtam azt, hogy meghalok, konkrétan agyonlőttek. Azon kívül, hogy pár napig elég szar kedvem volt, semmilyen hatással nem volt rám. Amikor már azt hittem, hogy meghaltam és jött a semmi, felébredtem.
9/10 A kérdező kommentje:
Igazából csak irritáló hogy nem tudok felkelni, mert hosszú időnek tűnik...(lehet h az is...)
2014. júl. 17. 16:30
10/10 A kérdező kommentje:
És igen, tudom hogy álmodom de ettől függetlenül tudom irányítani...
2014. júl. 17. 16:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!