Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mit csináljak ha nem merem...

Mit csináljak ha nem merem feltenni magamnak a tampont? Többi lennt

Figyelt kérdés
Szóval már 2szer megpróbáltam de egyszerűen nem megy.... Valahogy nem tudom és holnap fel kéne tennem egyet mert fürödni szeretnék. Előre is köszi

2014. júl. 16. 14:49
 1/3 anonim ***** válasza:
Akkor nem fürdesz, ilyen egyszerű. Én 18-24 minden nyaralást végigmenstruáltam, soha nem tudtam vízbe menni (persze a mostohaanyámnak csak az az egy hét volt jó, mikor nekem megvolt, kicsit sem furcsa).
2014. júl. 16. 14:54
 2/3 anonim ***** válasza:
A mini mérettel próbálkozz, hanyatt fekve, felhúzott térddel, így a legkönnyebb. Nekem sem sikerült elsőre, de aztán megtanultam és már nem jelent semmi problémát
2014. júl. 16. 14:56
 3/3 anonim ***** válasza:
Ferdén hátrafelé kell tolni, ahogy a tampon papírján is látod a hüvelyt a rajzon, úgy be kell mennie, félni pedig nem kell tőle, mert ha befeszíted az izmokat és nem tudsz ellazulni akkor nem lehet betenni, úgyhogy ne parázz, hanem keresd meg a helyes irányt és gyakorolj, mindenkinek sikerül, keresd meg azt a pózt, amiben neked a legkönnyebb.
2014. júl. 16. 14:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!