Mit csináljak ha nem merem feltenni magamnak a tampont? Többi lennt
Figyelt kérdés
Szóval már 2szer megpróbáltam de egyszerűen nem megy.... Valahogy nem tudom és holnap fel kéne tennem egyet mert fürödni szeretnék. Előre is köszi2014. júl. 16. 14:49
1/3 anonim válasza:
Akkor nem fürdesz, ilyen egyszerű. Én 18-24 minden nyaralást végigmenstruáltam, soha nem tudtam vízbe menni (persze a mostohaanyámnak csak az az egy hét volt jó, mikor nekem megvolt, kicsit sem furcsa).
2/3 anonim válasza:
A mini mérettel próbálkozz, hanyatt fekve, felhúzott térddel, így a legkönnyebb. Nekem sem sikerült elsőre, de aztán megtanultam és már nem jelent semmi problémát
3/3 anonim válasza:
Ferdén hátrafelé kell tolni, ahogy a tampon papírján is látod a hüvelyt a rajzon, úgy be kell mennie, félni pedig nem kell tőle, mert ha befeszíted az izmokat és nem tudsz ellazulni akkor nem lehet betenni, úgyhogy ne parázz, hanem keresd meg a helyes irányt és gyakorolj, mindenkinek sikerül, keresd meg azt a pózt, amiben neked a legkönnyebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!