Van aki személyesen ismer olyan embert akik dadog?
Figyelt kérdés
2010. jan. 8. 15:46
11/19 anonim válasza:
16:37 vagyok, nem akartalak megbántani, ne haragudj. Próbáld meg úgy leküzdeni a dadogást, h ne stresszelj azon, h mi van, ha nem fog menni. Tudom, könnyű mondani, de ez egy ilyen öngerjesztő folyamat sajnos. Sok sikert!!
12/19 anonim válasza:
Nekem az egyik legprofibb informatikus kollégám dadog.
úgy tudom a verstanulás, memoriterek segítenek.
13/19 anonim válasza:
Nekem volt egy barátnőm aki dadogott, egyáltalán nem zavart. Őt inkább zavarta, hiába mondtam neki, hogy engem nem érdekel.
14/19 anonim válasza:
Én minimális szinten dadogok. Régen (általános iskola 6. osztály) nagyon dadogtam. Mostanra (gimi 3.) sikerült visszaszorítanom. A levegővétel "technikáján" változtattam + kímélem magamat mindentől ami felidegesíthet, felbosszanthat. Amúgy ha akár otthon a tükörbe mondasz valamit akkor is dadogsz?
15/19 anonim válasza:
én ismerek.
Amúgy a srác intelligens,és nagyon muzikális.
17/19 A kérdező kommentje:
ha otthon egyedül vagyok és úgy próbálom tükör előtt akkor nagyon minimálisan dadogok
2010. jan. 27. 11:35
18/19 anonim válasza:
Én is néha ha vmit hirtelen akarok mondani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!