Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Félek, hogy valami bajom van....

Félek, hogy valami bajom van. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Ne azt írjátok, hogy menjek orvoshoz, mert voltam, de csak bélflóra zavart állapítottak meg.

A panaszom, hogy gyakran szúr a szeméremdomb felett, szinte csak egy kb.20 ft-os ponton.Nem függ össze vizelet ürítéssel és semmivel, néha csak szurkál, elmúlik majd újra szúr:(

Volt vérvétel, sebészi, nőgyógyászati vizsgálat. Vizelet vizsgálat,minden negatív eredménnyel.

Uh-ra nem küldtek, én rákérdeztem de a doktornő azt mondta a vizelet választ adott volna ha valami baj van.

Remélem igaza van, azóta már voltam nála újra, más okból említettem ezt , újra megnyomkodott, de azt mondta nem érez semmit.És nem küldött sehova, egyszerűen azt mondják, a bélflóra zavarral van összefüggésben.Lehet ez?

Már félek, hogy valami más bajom van:(

Volt valakinek hasonló?

2010. jan. 8. 09:38
 1/3 A kérdező kommentje:
Még a felfázás került szóba, na de ennyiszer?
2010. jan. 8. 09:40
 2/3 anonim ***** válasza:

Ha nem bízol a dokiban, keress fel egy magán orvost.

Igaz hogy fizetni kell, de sokkal alaposabban kivizsgál.

2010. jan. 8. 10:45
 3/3 anonim ***** válasza:
sajnmos igyvan csa én azért vagyok pipa a fizetésböl mindig levonják a sok járulékot és elmész az orvoshoz potyára meg néznek rád mint az ujkapura, agyon kéne üzütni az ijeneket ,
2010. jan. 8. 17:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!