Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Két hete fáj a hátam a lapocká...

Két hete fáj a hátam a lapockáim környékén, főlegakkor, ha mozgatni akarom. Nemtom mitől lehet, egyik nap így ébredtem. Szerintetek?

Figyelt kérdés

Már kértem időpontot ortopéd-orvoshoz és szeptemberre kaptam is... Tippeket várok addig is, hogy mitől lehet, illetve hogy lehetne ezt megszüntetni. 23F

Egyébként olyan, mintha merev lenne, és ropog is, ha mozgatni akarom.

2014. júl. 13. 19:52
 1/4 anonim ***** válasza:
Mi ropog? A lapocka vagy gerinc ? A lapocka környéke elég tág megfogalmazás.
2014. júl. 13. 20:00
 2/4 anonim ***** válasza:
Addig is ez lehet megerőltetéstől, megfázástó, gyenge hátizomzattól, stb. És addig is ha felkeresel egy gyógymasszőrt meglehet, hogy rendbehozza, tanácsokat ad és mire eljön a szeptember, már el sem mész az ortopédushoz. (az ő nagy bánatára.)
2014. júl. 13. 20:43
 3/4 A kérdező kommentje:

A gerincem lesz az. Shauermann kóros vagyok, de eddig nem volt belőle problémám. Lehet attól?

Heti kétszer járok tornára és masszázsra már elég régóta.

2014. júl. 14. 00:08
 4/4 A kérdező kommentje:

A gerincem lesz az. Shauermann kóros vagyok, de eddig nem volt belőle problémám. Lehet attól?

Heti kétszer úszok, járok tornára és masszázsra is már elég régóta.

2014. júl. 14. 00:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!