Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mennyi az ideális bicikli túra?

Mennyi az ideális bicikli túra?

Figyelt kérdés
Ma letekertem 44km-t és meg se éreztem. Még tekertem volna csak féltem a vihartól így oda 22-t vissza is 22-t terveztem. Utána nagyon energikusnak éreztem/érzem még most is magam. A pulzus sem ment fel annyira sőt normális körüli volt egész úton. A szívverés is max 100-110-re ment fel és utána 10-15 perccel állt vissza 70 körülire ahogy szokott nálam. Jó az, ha hetente egy ilyen 4-5 órás túrát csinálok így nyáron? Régebben a lábaim iszonyatosan belefájdultak most meg ahogy említettem semmit nem érzek csak energiát, mintha felvillanyoztak volna. Nem iszok kávét, de így most már tudom mit érezhetnek a kávéfogyasztók.
2014. júl. 10. 16:41
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Ezek szerint igen kicsattanóan egészséges vagy. A sport mindig jó és hasznos. Nagyon jó a teherbírásod, szerintem érdemes így nyáron eljárogatnod nagyobb biciklitúrákra. Én is sokat biciklizek most a nyáron. Egyébként a biciklitől is függ, hogy mennyire fáradsz ki. Nekem már kicsit kicsi a biciklim, ezért 4-5 órás túrakra azzal nem lennék képes, mert fárasztó rajta tekerni, de pl. osztálytársam biciklijén is ültem nemrég, azon egyáltalán nem is fáradtam el.

18f

2014. júl. 10. 17:22
 2/2 A kérdező kommentje:
22n elég nehéz bringa. Még 2000-ben kaptam, állítható így velem nôtt. Az összes teleszkóp kifogástalan hihetetlen módon még a krómozás se rozsdásodott ki egy francia remekmû, de gondoltam rá, hogy veszek egy könnyített vázast. Ezt fel se tudom emelni csak nagyon nehezen. Lehet, hogy tényleg egy könnyebb modell jó lenne csak félek, hogy kínai az meg az elsô néhány esô után kirozsdál. Mennyiért kéne venni egy minôségi francia/német/magyar bringát? Szívesen várom az ötleteket.
2014. júl. 10. 23:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!