Mit csináljak a mandulagyulladásommal?
Figyelt kérdés
Már több hónapja lehet mandulagyulladásom de még csak egy hónapja vettem észre hogy valami nincs rendben. Büdös ételdarabokat piszkálok ki onnan már majdnem teljesen megtisztítottam és most egy nagy lyuk van a darabkák helyett de még nagyon mélyen mindig van benne. A torkom ahogy belevilágítok hátul gennyes hólyagos. A torkom is fáj meg az izületeim meg mindenem már. Elmentem ma dokihoz aki azt mondta nincs semmi baja pedig elmondtam a panaszokat. Lassan már minden nap sírok olyan rosszul érzem magam nem tudom mi tévő legyek. Megérné inkább kiszedetni? Nem birom már idegileg. Nem igaz hogy az orvos semmit nem tud tenni. Nem ilyen egy egészséges ember torka. :2014. júl. 8. 23:14
1/1 anonim válasza:
Menj el a gégészetre! Valószínű,amiket kipiszkáltál a manduládból,azok mandulakövek!Piros és fáj is a torkod? Gargalizálj sós vízzel!Tegyél fel egy képet a torkodról!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!