Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Túl sok vizet iszom?

Túl sok vizet iszom?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Mostanában észrevettem ,hogy rengetek vizet iszom. Tegnap számoltam és 11 liter víz ment le... Nem csak kényszerből hanem tényleg szomjas voltam/vagyok.. Ami bemegy ki is jön. :) Elég zavaró ennyire gyakran járni a wc-re.. Mi lehet a bajom?

Két hete elkezdtem kondizni és kb 3x annyit eszek mint előtte (csak most "egészséges" kaját). Kb 3-4Kg-ot felszedtem ezalatt. Lehet emiatt?

2014. júl. 8. 22:48
 1/8 anonim ***** válasza:
11 liter vizet? Na,persze.
2014. júl. 8. 22:54
 2/8 anonim ***** válasza:
ha tényleg 11 liter vizet iszol egy nap, akkor most azonnal irány az orvos!
2014. júl. 8. 22:57
 3/8 anonim válasza:
ugyanez a problémám nekem is:D rengeteget iszok főleg így nyáron és tényleg nagyon idegesito mikor éjszaka is állandóan felkelsz...nem hiszem ,hogy emiatt híztál...inkább izmosabb lettél ha kondizol:Dlemegy a zsírréteg és nőni fog az izom:D a 11 liter tényleg NAGYON sok.Probalj meg kevesebbet:D
2014. júl. 8. 23:04
 4/8 anonim ***** válasza:
Az nagyon rossz. Nézesd meg a várcukor szintedet. Általában amiatt szomjas az ember sok folyadék után is. Hozzáteszem, hogy a nagy mennyiségű folyadékfogyasztás nagyon megterheli a veséket és veseleálláshoz is vezethet.
2014. júl. 8. 23:05
 5/8 A kérdező kommentje:

Tuti, hogy megittam annyit... Hétfő délután hordtam le a sok üres ásványvizes flakont a szobámból és most (Kedd este) 11 Liternyi van itt üres... + most hoztam még 2 litert estére..

Észrevettem már ,hogy mostanában sokat iszom de csak most láttam meg pont így.

6/8 anonim ***** válasza:
"vércukor" - bocsánat az elírásért
 7/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
2014. júl. 8. 23:07
 8/8 anonim ***** válasza:
A lehelleted nem acetonos, büdös? Ennyi folyadék bevitel cukorbetegsgére is utalhat.
2014. júl. 9. 13:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!