Túl sok vizet iszom?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Mostanában észrevettem ,hogy rengetek vizet iszom. Tegnap számoltam és 11 liter víz ment le... Nem csak kényszerből hanem tényleg szomjas voltam/vagyok.. Ami bemegy ki is jön. :) Elég zavaró ennyire gyakran járni a wc-re.. Mi lehet a bajom?
Két hete elkezdtem kondizni és kb 3x annyit eszek mint előtte (csak most "egészséges" kaját). Kb 3-4Kg-ot felszedtem ezalatt. Lehet emiatt?
2014. júl. 8. 22:48
2/8 anonim válasza:
ha tényleg 11 liter vizet iszol egy nap, akkor most azonnal irány az orvos!
3/8 anonim válasza:
ugyanez a problémám nekem is:D rengeteget iszok főleg így nyáron és tényleg nagyon idegesito mikor éjszaka is állandóan felkelsz...nem hiszem ,hogy emiatt híztál...inkább izmosabb lettél ha kondizol:Dlemegy a zsírréteg és nőni fog az izom:D a 11 liter tényleg NAGYON sok.Probalj meg kevesebbet:D
4/8 anonim válasza:
Az nagyon rossz. Nézesd meg a várcukor szintedet. Általában amiatt szomjas az ember sok folyadék után is. Hozzáteszem, hogy a nagy mennyiségű folyadékfogyasztás nagyon megterheli a veséket és veseleálláshoz is vezethet.
5/8 A kérdező kommentje:
Tuti, hogy megittam annyit... Hétfő délután hordtam le a sok üres ásványvizes flakont a szobámból és most (Kedd este) 11 Liternyi van itt üres... + most hoztam még 2 litert estére..
Észrevettem már ,hogy mostanában sokat iszom de csak most láttam meg pont így.
2014. júl. 8. 23:05
6/8 anonim válasza:
"vércukor" - bocsánat az elírásért
7/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
2014. júl. 8. 23:07
8/8 anonim válasza:
A lehelleted nem acetonos, büdös? Ennyi folyadék bevitel cukorbetegsgére is utalhat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!