Otthon szúrt köldök PC?
Figyelt kérdés
Mennyire veszélyes?2014. júl. 8. 13:45
1/4 anonim válasza:
hát a legdurvább(!) esetben elfertőződik a seb, vérmérgezést kapsz és belehalsz
2/4 anonim válasza:
az ilyen embereket soha nem értem.ha szeretnél egy piercinget menj és normális szakemberrel csináltasd meg.(persze ott is vannak veszélyek)de mégis,szánd rá azt a pénzt és akkor nem lesz bajod,minthogy utána még szenvedj otthon
3/4 anonim válasza:
Nyugi csak annyira,h. elfertőződik,lerohad a fél hasad,belehalhatsz...semmi komoly.. remélem viccnek szántad..
4/4 anonim válasza:
Én kollégista vagyok, és nagyon régóta szerettem volna köldök pc-t de hát anyukám nem engedte, gondoltam egyszer élünk.. elmentem orvosi kellékesbe venni branül tűt, aztán ékszert is:) aztán bekentem a kijelölt részt betadinnal, megkértem egyik szoba társam hogy fogja meg a bőrőm, aztán szűrtam is. meg volt fél perc alatt, utána nagy volt az öröm, utána kenegettem tetrannal :) ez volt 8 hónapja, és kutya baja sincs :) azóta már szúrtam itthon 3 barátnőmnek,és nekik se lett semmi bajuk... mélyre kell szúrni, meg persze sterilen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!