Mindenkinek van ilyen bőr bogyó a köldökében? Nekem van és olyan fura, nem tudom mi az! Segítsék.
Figyelt kérdés
Köldökben bőr bogyó,miaz?, mindenkinek van?#köldök #bör bogyó
2014. ápr. 19. 17:21
2/11 anonim válasza:
Nekem van, nem hinném hogy gond lenne mert kis koromban is már meg volt és sose okozott gondot. Egyszerű forradás.
3/11 anonim válasza:
Az a köldökzsinór csonkja. Van, akinek befelé fordul, úgy vágták, kötötték el, nekik csak egy lyuk a köldökük.
4/11 anonim válasza:
A többségnek nincs, de teljesen normális a "bogyós" köldök is, így forr össze a köldökzsinór helye.
5/11 A kérdező kommentje:
ugy értettem, hogy egy kis bogyócska vamn ott bent nem áll ki meg semmi csak ott egy kicsit hozzá van nőve azt ennyi.
2014. ápr. 19. 20:44
6/11 anonim válasza:
Így még annyira sem tudom elképzelni, hogy mire gondolhatsz... mutass esetleg képet, lehet hogy a köldököd része, lehet más, de tuti hogy nem mindenkié olyan.
7/11 anonim válasza:
A jobb oldali képeket nézzétek végig, mindegyik normális, szerintem a kérdező a harmadikra gondolt... [link]
8/11 A kérdező kommentje:
Nem! nekem csak egy kicsi bogyó ami kezd feketedni.........
2014. ápr. 20. 22:18
9/11 anonim válasza:
Hát akkor lehet érdemes lenne megmutatni egy bőrgyógyásznak...
10/11 A kérdező kommentje:
És a bogyó már kezd feketedni és összeszűkülni........
2014. ápr. 21. 14:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!