Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Még mindig szorongok mit tegyek?

Még mindig szorongok mit tegyek?

Figyelt kérdés
régebben vágdostam magam mert anyáéknak nem volt rám ideje meg rossz társaságba keveredtem ... ott füveztünk is párszor és nagyon bántott a dolog utólag senkinek se mertem elmondani . utánna már a a régi barátok is elmaradtak és magamba fordúltam . egész nap csak aludtam. írtam naplót is még mindig írom . ezvolt télen ... azota kicsit jobban lettem . ujra barátaimmal voltam a suli végére javítottam is . de most megint rossz minden ... lehangolt vagyok sokat sírok . utálom magam mert kicsit kövérebb vagyok és ez bánt de akarat erőm nincs . nem rég csinaltattam piercingeket fültágítót hajat festettem csak hogy egy kicsit változzak mert már ettől is jobb kedvem van . anyának elmondtam mindent de most ez se ... igy segiteni se tud 15/l

2014. júl. 6. 19:59
 1/2 A kérdező kommentje:

tulajdonképpen nem tudom miért írtam ki a kérdést ... elég értelmetlen is lett .

most itt lesz a továbbtanulás attol is nagyon félek... beíratkozásnál majdnem elájultam

2014. júl. 6. 20:02
 2/2 anonim ***** válasza:

Nekem is volt egy ilyesmi időszakom még tavaly, akkor egy ideig én is vagdostam magam (amit azóta is bánok), meg stb., szóval tudom milyen érzés... Én úgy jöttem ki belőle végül hogy mindig próbáltam elfoglalni magam valamivel, hogy addig se azon agyaljak hogy miért ilyen "szar minden". Úgy értem hogy én pl. nagyon szeretek rajzolni, és akkor egyre többet rajzoltam, gyakoroltam, kitűztem magam elé kisebb "célokat" hogy mondjuk megtanulok bundát rajzolni vagy mit tudom én... ilyesmik :D

Szóval keress valamit, amit szeretsz csinálni, mondjuk olvasás, vagy akármi.. Az a lényeg hogy lekössön sok időre és szeresd csinálni :) ez segíteni fog, hidd el, csak idő kérdése, és el fog múlni a szorongás. És ami még fontos: soha ne tartsd magadban a gondjaidat, mindig meséld el valakinek akiben megbízok (mondjuk anyukádnak), mert akármennyire is nehéz időnként, sokkal jobb érzés lesz utána :)

Remélem tudtam valamit segíteni. 15/L

2014. júl. 6. 20:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!