Még mindig szorongok mit tegyek?
tulajdonképpen nem tudom miért írtam ki a kérdést ... elég értelmetlen is lett .
most itt lesz a továbbtanulás attol is nagyon félek... beíratkozásnál majdnem elájultam
Nekem is volt egy ilyesmi időszakom még tavaly, akkor egy ideig én is vagdostam magam (amit azóta is bánok), meg stb., szóval tudom milyen érzés... Én úgy jöttem ki belőle végül hogy mindig próbáltam elfoglalni magam valamivel, hogy addig se azon agyaljak hogy miért ilyen "szar minden". Úgy értem hogy én pl. nagyon szeretek rajzolni, és akkor egyre többet rajzoltam, gyakoroltam, kitűztem magam elé kisebb "célokat" hogy mondjuk megtanulok bundát rajzolni vagy mit tudom én... ilyesmik :D
Szóval keress valamit, amit szeretsz csinálni, mondjuk olvasás, vagy akármi.. Az a lényeg hogy lekössön sok időre és szeresd csinálni :) ez segíteni fog, hidd el, csak idő kérdése, és el fog múlni a szorongás. És ami még fontos: soha ne tartsd magadban a gondjaidat, mindig meséld el valakinek akiben megbízok (mondjuk anyukádnak), mert akármennyire is nehéz időnként, sokkal jobb érzés lesz utána :)
Remélem tudtam valamit segíteni. 15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!