Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mi okozza a láb vagy kéz...

Mi okozza a láb vagy kéz bizsergését napokon át?

Figyelt kérdés
2010. jan. 6. 14:44
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Nekem is van ilyen! Össze vissza a testemben! Van amikor a talpamon az ujjamon...stb! Én is tudni akarom mitől van =/
2010. jan. 6. 14:58
 2/11 anonim ***** válasza:
nekem általában a barátnőm :)
2010. jan. 6. 15:04
 3/11 Vadmeggy ***** válasza:
0%
Agytumor :)
2010. jan. 6. 15:08
 4/11 anonim ***** válasza:
neurophatia! Egyél B1-B6 vitamint!!!!
2010. jan. 6. 15:15
 5/11 anonim ***** válasza:
Aki meg agytumort írt, annak meg az agya bizsereg..)))
2010. jan. 6. 15:16
 6/11 anonim ***** válasza:
"Agytumoros" válaszoló : Ezt te komolyan gondolod?
2010. jan. 6. 15:16
 7/11 anonim válasza:
rossz vérkeringés lehet az oka, egyél sok vasat vagy igyál sok vörösbort, ami vérképző.
2010. jan. 9. 19:20
 8/11 anonim ***** válasza:
rossz esetben lehet még gerincsérv is, de az inkább zsibbadás lenne. a gerincvelőből lépnek ki azok az idegek, amik ellátják a végtagokat. a gerincsérv úgy alakul ki, hogy a 2 csigolya közötti porckorong általában hátrafelé kiboltosodik és ez nyomja az ideget. de csak nem ilyen vészes a helyzet :)
2010. jan. 10. 11:17
 9/11 anonim válasza:
szerintem keringési rendellenesség.
2010. jan. 10. 16:29
 10/11 anonim válasza:
Úgy látszik az emberi hülyeség kimeríthetetlen.Az agytumorra gondolok. A helyes válasz:vérkeringési zavar.Ennek több oka is lehet. Nem kell mindjárt a legrosszabbra gondolni.Gondolj arra amikor hosszabb ideig ülsz és a lábadban elnyomod az ütő eret. Sokszor amikor fel állsz nem tudsz a lábadra állni úgy el zsibbad. Ami rosszabb az érszűkület de ez általában már valamilyen betegség következménye, szövődménye.Pld. cukorbetegség. Előzménye,magas koleszterin, rejtett cukorbetegség, stb. Ezután jön a magas vérnyomás. Mindezeket nem érzed nincsenek jelei. Ha már érzed akkor már késő. megszüntetni nem lehet, de kordába lehet tartani, és elélhetsz vele 100 évig is.Tudod valamit valamiért. gabor
2010. jan. 10. 20:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!