Mit csináljak meleg napokon izzadás ellen? 15/f
Figyelt kérdés
Befújom magam reggel dezodorral, de attól még leizzadok és büdös leszek, pláne ha tesi órám is van. Elég kellemetlen, ha pl egy csajjal találkozok.2009. máj. 13. 20:21
1/4 anonim válasza:
2/4 anonim válasza:
Két dolgot tudok ajánlani. Esti fürdés után Antisudoricum hintőpor,hónaljra,lábra,s akár hátra is szórhatod,rendkivül hatásos izzadás ellen,reggel mosakodás után,s naponta többször ismételhető Bodymed izzadásgátló spray férfiaknak,vagy naturál,mindkettő gyógyszertárban kapható.Még a legmelegebb nyári napokon sem izzadok tőle. Próbáld ki.
3/4 anonim válasza:
Az izzadás normális testi aktus.
Én nem értem miért kellene gátolni?!!!!
ha büdös vagy fürödj és változtass az étrendeden./
4/4 anonim válasza:
Miért kéne gátolni?
Komolyan én se szeretnék olyan fiúval lenni aki olyan büdös :/
Vegyél izzadság gátlót és amikor csak tudsz tusolj le!
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!