Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Meddig jó egy stift?

PawahDani kérdése:

Meddig jó egy stift?

Figyelt kérdés
Old Spice-t használok, Original-t. És most néztem, hogy 2014/02 van ráírva, és nézem, hogy ez hogyan lehet, mert ez Februárig jó, de én Májusban vettem (2014) (!) Kíváncsi vagyok, hogy jó-e lejárása után. A tény, hogy lejárása után adták el így is felháborító, de hátha használható.

2014. júl. 3. 22:59
 1/3 anonim válasza:
Az a gyártási idő nyomikám
2014. júl. 3. 23:11
 2/3 anonim ***** válasza:
Igen, mint ahogy azt az első olyan kedvesen megválaszolta, általában a gyártási időt írják rá, és pluszben feltüntetik, hogy meddig tartható el. Nem tudom, konkrétan ennél a terméknél hogy van, sokszor csak szimbólummal jelölik (pl. felbontottt tégely, benne "12M" felirat --> 12 hónapig jó).
2014. júl. 3. 23:26
 3/3 A kérdező kommentje:

Áh, értem, ezt benéztem :D

Attól még köszönöm a válaszokat, egyébként 36M van ráírva, szóval 3 év alatt csak elkopik :)

2014. júl. 4. 20:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!