Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Ilyen lehetséges? (többi lent)

Ilyen lehetséges? (többi lent)

Figyelt kérdés
A melleim rendellenesen fejlődtek(asszimmetrikusak), ezért elvileg az oep finanszírozná a korrigáló műtétet. Nagy valószínűséggel mindkettőbe kéne implantátum, viszont én nagyobbat szeretnék mindkettőbe, mint a nagyobbik mellem. Tehát úgy szeretném, hogy ne a nagyhoz növeljék a kicsit, a nagyot meg feszesítsék meg felvarrják, hanem a nagyot is növeljék. Sejtem, hogy így a TB nem finanszírozná az implantátumokat. A kérdésem az, hogy attól még a műtétet kifizeti? Elvégre az asszimmetria megszüntetése a cél, az egy dolog, hogy én utáni picit növelnék is. Szerintetek?

2014. júl. 3. 19:05
 1/3 anonim ***** válasza:
Kizárt, hogy oep-re csináltatnék magamon bármilyen plasztikát. Olvass utána a negatív végeredményeknek. A műtét egyébként is 100.000 környékén van (tudtommal, ha nem így van, akkor sorry). A szilikon az ami nagyon drága.
2014. júl. 3. 21:08
 2/3 A kérdező kommentje:

Nem az a lényeg szeritnem, hogy ki fizeti, hanem az orvos.

A mellplasztika pedig nagyjából 800 ezertől kezdődik implantátummal együtt ahogy nézegettem. Kivéve egy-két hely, ahol talán olcsóbb, de 600 ezer alatt biztos, hogy nincs.

2014. júl. 4. 10:00
 3/3 A kérdező kommentje:
A szüleim egyébként megtehetik szerencsére, hogy kifizessék, ha esetleg OEp-re nem műtenek meg vagy nem úgy ahogy én elképzeltem,de azért úgy gondoltuk először érdemes megpróbálni a támogatottat.
2014. júl. 4. 10:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!