Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Forduljak orvoshoz vagy sem?

Forduljak orvoshoz vagy sem?

Figyelt kérdés
2 eve eltort az orrom egy verekedes soran. akkor nagyon verzet aztan par napig meg volt duzadva es erosen fajt, de aztan elmult. mostmar nem faj csak annyi problemam van vele hogy egy kicsit gorbe maradt! egy orvos vajon helyere tudna hozni, hogy ne legyen gorbe?
2010. jan. 5. 09:44
 1/3 anonim ***** válasza:
Plasztikai sebészeten megcsinálják, de ahhoz újra el kell törni a csontot, mellesleg nem hiszem, hogy ezt a TB támogatná...
2010. jan. 5. 11:19
 2/3 anonim ***** válasza:
megtudja csinálni,d e nem a háziorvos, hanem majd beutal, és nemis a plasztikai sebész. helyrerántják asszem. én nemkértem belőle:D nekem autóbaleset után lett kicsit hepehupás, és házorvos mondta h helyrerántják ha gondolom. hát mondom....így már inkább nem, nemgondolom:D
2010. jan. 5. 13:01
 3/3 anonim válasza:

nem kell sem beutaló, sem plasztikai sebész, érdemes megcsináltatni mert funkcionális problémákat okozhat.

kérj egy időponton egy fül-orr-gégészeti osztályra, rutinmütétnek számit, nem fáj, gyorsan gyógyul, sok sikert

2010. jan. 20. 19:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!