Lehet hogy a víz miatt be gyulladt a fülem? (Lent)
Figyelt kérdés
Kb 2 hete pénteken voltam strandon vagyis 13. Aztán utána lévő héten Kedden a bal fülem be dugult reggelre elmentem orvoshoz 2x ki mosta és semmi nem jött el írt fel füll cseppet és hétfőig cseppegtettem bele és vissza mentem az orvos és elküldött fül-orr gégészetre. Hétfőn el is mentem és máig csak géz csíkokat raktak bele de nem mondták hogy be lenne gyulladva és már nem tudom mi a baja mert semmit nem javul és tegnap be dugult a jobb fülem is. Ilyenkor lehet valamit csinálni vele? vagy esetleg fel kell szúrni?2014. jún. 26. 19:48
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!