Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Vala. Kinek volt már scoliosis...

Vala. Kinek volt már scoliosis gerincműtéte? Ha igen, milyen volt?

Figyelt kérdés
Nagyon fájdalmas? Le lehet bénulni? Akinek volt már mesélje el pls. Azt nem értem, hogy akkor mi van, ha a csípőm sokkal feljebb van mint a másik, műtét után az is korrigálódik? vki segítsen mert nekem nemsoká valszeg műtét lesz :S
2010. jan. 4. 20:18
 1/3 anonim ***** válasza:

a google a barátod!

Először is nyugodj meg.

kis guglis kutakodás után:

[link]

írj neki:

anita910506@freemail.hu

ő nemrég esett át egy ilyenen.

2010. jan. 4. 20:23
 2/3 anonim ***** válasza:
Szia! Ne aggódj, ha még nem késő keress meg,nem lessz szükség műtétre.email címem Heringjanos@citromail.hu
2010. jan. 5. 14:24
 3/3 anonim válasza:

Szia. Lehet, hogy már nem veszed hasznát a válaszomnak,de azért gondoltam egyet írok:p

Engem 2 éve műtöttek meg. 9 és fél órás volt a beavatkozás, és az alatt 5 centit nőttem. Azóta teljesen jól vagyok. Már nem áll ki a csípőm, a hátamon a púp is eltűnt és már nem kapok az emberektől kis cetliket, amin görbe vonalak, vagy S betűk vannak.

Azóta csak annyi, hogy csinálom a gyógytornát, valamint amikor tehetem, elmegyek úszni,hogy erősítsem a hátizmomat. Aminek viszont a legjobban örvendek, az az, hogy nem kellett abbahagynom a Taekwondot. Igaz, a küzdelemmel fel kellett hagyjak, de a formagyakorlat részét ugyanúgy tudom folytatni.

Neked milyen volt a műtéted? Vagy megműtötteke?

2011. aug. 14. 22:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!