Egy hete kezdődött a fenekemben egy feszítő érzés amikor ülök vagy vizelek, mitől lehet?
Figyelt kérdés
Egy hete nem végeztem semmilyen mozgás csak ültem és elkezdett a fenekemben egy feszítő érzés igazából olyan mintha lenne ott valami de nincs,nagyon kellemetlen. Amikor már enyhült ,vizelésközben nehézségeim akadtak és újra előjött, szerintem nem aranyér mert külsőlegesen semmi jele amikor felállok és kitapogatom nem érződik semmi, azt hallottam h ez lehet hogy felfáztam és a prosztatámról ...valakinek volt hasonló tapasztalat? vagy valami hasznos tanács az enyhítés illetve megszüntetésre?2014. jún. 25. 01:13
2/6 A kérdező kommentje:
férfi
2014. jún. 25. 04:59
3/6 anonim válasza:
Menj el az urológiára megnézetni
Legalább megnyugodsz
4/6 anonim válasza:
Meg a doki fel tudni írni gyógyszert, ha kell
5/6 anonim válasza:
Székrekedésed nincs?
Lehet prosztata-megnagyobbodás.
Mikor voltál utoljára ilyen szűrésen vagy bármin, aminek az intim egészséghez van köze? Háziorvoshoz is menj, egy teljes vérkép is kelleni fog.
6/6 A kérdező kommentje:
voltam orvosnál találtak egy kis aranyér csomót de azt mondták semmi komoly és nem szövődményes...gondolom akkor ez azt jelenti megfelelő kezeléssel ez megszüntethető ..
2014. jún. 26. 13:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!