Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mi a bajom, mit csináljak?

Mi a bajom, mit csináljak?

Figyelt kérdés
8 órán keresztül ülök szinte egyfolytában mivel a munkám a számítógéphez köt, azt vette észre, hogy szó szerint fáj a fenekem, először azt hittem izomlázam van, de nem tudtam, hogy mitől. Egyre erősebb ez az érzés és kellemetlen az ülés.Még a többnapos ünnepi pihenés sem hozott rendbe.
2010. jan. 4. 17:55
 1/2 anonim ***** válasza:
ha a végbélkörül fáj akkor aranyeres panaszod lehet aminek több tipusa van sajnos nekem külsöaranyeres csomo szok lenni ezt ujal kitudod tapintani nekem az hejbeálás rosz sok ülés van hogy bentebb van pár centire krémes ujal asztis megtalálod mert dudor és nyomja az ujad. nekem több mint 10szer vágták ha ijen bajod van akor irj és majd beszélünk üdv,tt.zl.
2010. jan. 4. 22:31
 2/2 anonim ***** válasza:
tt.zl. ja és ez a fajta érzékeny ha az izmot öszehuzom vagyis feneket.
2010. jan. 4. 22:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!