Belsőrendszer "kitakarítására, fertőtlenítésére" van valami megfelelő "gyógyszer"?
Figyelt kérdés
Voltam már vérvételen, gyomortükrözésen negatív lett! Ezek szerint nincs szervi problémám azonban szeretknék egy takarító kúra szerúséget. Hosszab tartó hasmenés miatt. A homeopátiás problémamegoldásokat mellőzném már próbáltam és nem vált be. Antibiotikum kúrára gondoltam az viszont bakteriális fertőzés esetén hatásos amit nem mutatott ki semmilyen vizsgálat így nem lehet. Háziorvos szabadságon van ezért írtam ki ide a kérdést. Valami gyógyszer féleségre gondoltam, ami megoldaná a problémámat. Köszi.2014. jún. 23. 21:04
1/3 anonim válasza:
Szvsz rostosat kéne enned és kevesebb folyadékot fogyasztanod.
De ha feltétlen valami fertőtlenítést akarsz amilyet az orvosok még nem írtak föl, akkor megpróbálhatsz benyakalni fél liter tömény szeszt.
2/3 A kérdező kommentje:
A szesz köszi. :D Abból fogyasztok eleget! Próbáltam már minden reggel egy felest de nem segített szóval más ötleteket várok, de azért köszi. :D
2014. jún. 23. 21:27
3/3 A kérdező kommentje:
Nah az utókornak: Ezüst kolloid baktérium ölő, bár megoszlanak róla a vélemények. Elvileg több baktériumot képes elpusztítani, mint az antibiotikum. :D Csak ez nem éri meg a gyógyszeriparnak így nem reklámozzák. Ezen kívül propolisz cseppek, hasonló baktérium ölő tulajdonsága van. :D
2014. jún. 24. 17:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!