A jobb lapockám mellet égető, bizsergető érzést érzek egy ponton. Mitől lehet ez?
Figyelt kérdés
Amikor odanyúlok elmúlik, de ha elveszem a kezem rá nem sokkal visszajön.2010. jan. 4. 15:07
1/1 anonim válasza:
Hehe ez jó :) Nekem ez volt vagy 2 hónapig :) És most, hogy olvastalak, feltűnt, hogy jéééé már nem zsibbad :D Néha a bal szemhéjam is ugrál fél óránként, és napokig csinálja... itt-ott izomrángások.
Én azzal nyugtattam magam, hogy sokat ülök és görnyedek. Ha kiegyenesedtem mindig elmúlt... vagy ha hátranyúltam. De ha belegondolsz, amikor odanyúlsz akkor kiegyenesedsz :)
Rossz tartás, vitaminhiány, bármi lehet... nem kell vele fogalalkozni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!