Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » S. O. S. Nagyon durva székreke...

S. O. S. Nagyon durva székrekedés! Mi a teendő? S. O. S.

Figyelt kérdés

Most voltak a szóbeli érettségik a napokban..nagyon ideges voltam ,ment a hasam. Muszáj volt bevennem 2 széntablettát és egy smectát is meginni mert másképp nem múlt el, és kizárt h szóbeli közbe majd ....máskor is ilyen megoldásra volt szükség, akkor viszont nem volt baj. tegnap viszont észrevettem, h azóta nincs székletem ,vagyis volt talán utána 1-2 napig, aztán már nem... tegnap ittam egy székrekedésre való por oldatot (Moxalole -máskor szinte azonnal segített), tegnap nem is éreztem a hatását...

Ma meg egész nap probálkoztam, ettem zabkását, lenmagot (vízbe áztatva, h zselés állag legyen), útifű maghéjat (szintén vízbe áztatva) , bevettem egy hashajtó tablettát mert ezek nem hatottak....az se hatott, ezért felnyomtam egy Dulcolax kúpot, hatott is, de közel sem jött ki minden...ezért utána mégegyet felnyomtam (mind2x akk mentem wcre amikor már nem birtam visszatartani, hogy biztosan feloldódjon a kúp)...másodjára is alig jött valami...és végig éreztem h benn van egy hatalmas kemény tömb, még a bőrömön keresztül is érzem.....utána anyukám mondta h probaljam kiszedni, mert kiskoromban ő ugy csinálta és hatott (meg nemrég egyik rokonomon is úgy segített az orvos)...végül erre kellett vetemednem, benyúltam egy műanyag kesztyűvel. nagyon kellemetlen volt, nemis jött semmi, ezért kihuztam az ujjam és csupa vér....a wcbe is folyt a vér belőlem...ez most volt. nem tudom mit csináljak????

Mit ajánlotok?

Lehet valami baj h felsértettem ott valami részt amitől véreztem?

Segítsetek!!! (és nem szidalmazást kérek)

18/L

2014. jún. 22. 22:55
1 2
 11/13 anonim válasza:
Remélem azóta rendbe jöttél, de ha legközelebb ne adj isten ilyen történne, akkor egyél aszalt szilvát, kb 4-5 db-ot és igyál rá vizet, az a legkímélőbb hashajtó, ráadásul természetes is, nem kell azokat a gyógyszertáras hashajtókat alkalmaznod, mert ahhoz a bél hozzászokik és később azért nem lesz székleted. Szóval aszalt szilva!!!
2014. jún. 26. 13:46
 12/13 Bajer ***** válasza:
Éhgyomorra egyél meg egy konzervnyi őszibarackot és öblítsd le fél liter langyos tejjel. A hatás nem marad el.
2014. jún. 27. 00:09
 13/13 soma9111 ***** válasza:
Miujsag veled Azóta?
2023. febr. 26. 16:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!