Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Segitseg! Milyen a feszulo...

Segitseg! Milyen a feszulo kutacs?

Figyelt kérdés
Ma 5 percre hagytam a 9 honapos kislanyomat egy 12 evesre. Mire vissza ertem fel vette es ugy lattam mindtha meg razta vona, de nem erossen. O persze tagadja de a lanyom el kezdett sirni, igaz nyomba el halgatott mikor at vettem. Olvastam hogy a razasnak a tunete a feszulo kutacs de az milyen? en neztem a lanyomet megvan a kis godrocske es mozog is kozbe? A gyors valaszokat elore is koszonom!

2014. jún. 22. 22:50
 1/5 A kérdező kommentje:
*volna, elnezest
2014. jún. 22. 22:55
 2/5 anonim válasza:
Nem gondolom, hogy baj lenne. A feszülő kutacs inkább kidomborodót jelent szerintem, a megnövekedett belső nyomás miatt. (Ez csak egy vélemény.)
2014. jún. 22. 23:12
 3/5 A kérdező kommentje:
koszonom, hat minden esetre nem alszom, figyelem hogy nincse valami baj. Nyugotan alszik es jol is eszik. De azert reggel el viszem dokihoz
2014. jún. 22. 23:15
 4/5 anonim ***** válasza:
A feszülő kutacsnál elődomborodó, tapintata tömör, kemény. Az agyi nyomásfokozódás miatt ilyen. 9 hónaposnak már nem túl nagy a kutacsa, ezért más tüneteket is figyelni kell. Előzmény nélküli hányás, aluszékonyság, nehezen ébreszthetőség. Ha baj van, soha nem egy tünet jelentkezik.
2014. jún. 22. 23:29
 5/5 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat. El telt 16 es fel ora az eset ota de meg semmi tunet. Akkor lehete valami baja?
2014. jún. 23. 07:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!