Miért nem hallok semmit a fonendoszkóp membránján keresztül?
Nem vagyok orvos és nem is szeretnék az lenni, viszont érdekelt, hogy miket hallhatok a fonendoszkóppal!
Éppen ezért vettem egyet, össze is raktam a részeket, viszont sajnos csak a harang részen keresztül hallok hangokat! A membrános oldalát használva konkrétan semmit nem lehet hallani! Mintha füldugó lenne a fülemben!
Van valakinek valami ötlete, hogy mi lehet a gond? Esetleg én nem raktam össze jól, vagy esetleg hibás?
Köszönöm, de ez természetesen megtörtént! Hiába fordítom meg a fonendoszkóp fejét, akkor is hangtalan.
Ha a harangot rakom a testre, akkor hallok hangokat, ha pedig a membránt rakom a testre akkor semmi hang. Ebben a második állásban viszont ha hozzáérek a haranghoz,akkor azt hallom!
Ennél részletesebben már nem tudom leírni! Ezek alapján van valakinek valamilyen ötlete?
Az első nem arra gondolt, hogy a membránt tedd a bőrfelszínre, hiszen ez egyértelmű.
A válaszadó arra célzott, hogy pl. a Littman típusú fonendoszkópoknál a fejet el kell forgatni a CSŐHÖZ KÉPEST.
"össze is raktam a részeket,"
Milyen fonendoszkóp az, amelyiket össze kell rakni? :D
Az enyém egyben volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!