Elromolhat egy fonendoszkóp?
Figyelt kérdés
Van amikor alig lehet vele hallani valamit. Én vagyok olyankor süket vagy tényleg van valami baja? egyébként littman classic típusú2014. jún. 6. 19:23
1/3 anonim válasza:
Persze, elromolhat.
Littmannocra van garancia, nézd meg érvényes-e még.
2/3 anonim válasza:
Ha forgatós fejű, nézd meg, teljesen átfordítottad-e?
A fülillesztéket is a hallójárat irányába kell igazítanod, fordítva süket.
Próbáld fél kézzel megtámasztani a fém kengyelt, ha nem hallasz, néha az illeszték nyílása befordulhat a hallójáratod falához.
Esetleg érdemes a fülbe való műanyagot átcserélni (lágyról merevre, vagy fordítva ), vagy méretet váltani rajta, ha az eddigiekkel nem boldogulsz.
3/3 A kérdező kommentje:
a használatával nincs baj. eddig hallottam vele. én arra gyanakszom hogy valami eldugítja vagy a membránnal van baj (bár sérülést nem látok rajta) de majd szétszedem... hátha találok valami nem odaillőt...
köszönöm a válaszokat! :)
2014. jún. 8. 10:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!