Hogy lehet eltüntetni a vágás nyomokot?
Figyelt kérdés
Régebben vagdostam magam és a hegek megmaradtak ellehet őket tüntetni??2014. jún. 18. 22:02
2/6 anonim válasza:
Nekem is ugyanez a gondom. Próbálkoztam már mindenfélével, de semmi sem használt, úgyhogy bele kellett törődnöm hogy ezek ott fognak maradni. Neked is ezt ajánlom.
3/6 anonim válasza:
Ha egyszer vagdostad magad, a heg örökre ott marad. Ha zavar, akkor próbáld meg karkötőkkel eltakarni! A vágásnyomok a múlt legsötétebb emlékei és ezek már a részeid.
4/6 A kérdező kommentje:
Hát köszönöm a segítséget...de én nagyon elszeretném őket tüntetni...ha lebarnulok akkor is latszani fog??
2014. jún. 18. 22:14
5/6 anonim válasza:
Valószínű hogy igen. De légy büszke arra, hogy voltak nagyon sötét pillanataid, DE túl jutottál rajta és boldog vagy!
6/6 Lucaa2001 válasza:
Szia!
Régebben nekem is voltak ilyen gondjaim. Én alapozóval tüntettem,hát ugye attól örökre nem fog eltűnni de legalább körülöttem lévő emberek nem látták.Amit még tudok ajánlani sok karkötő csukló szorító mai divat cipőfűző kötés csuklóra. stb:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!