Milyen betegségre gyanakodjak?
Figyelt kérdés
Ma hajnalban történt az eset, reggel 5-6 óra között arra ébredtem fel, hogy nagyon rosszul vagyok, izzadtam és hihetetlen mértékű fájdalmat éreztem az egész mellkasomban. Nemtudom ezt a fájdalmat semmihez hasonlítani ilyet még sosem éreztem, elviselhetetlen volt, markoló-szorító és nyomó érzés. Korában még sosem éreztem hasonlót sem. Hatalmas mellkasi fájdalmam mellé nagyon szédültem és hányingerem volt, de megmozdulni sem bírtam a fájdalomtól, hogy bármit is tehessek ellene. Nagyon nehezen kaptam levegőt, szinte kapkodnom kellett érte. Ez az elviselhetetlen fájdalom nagyjából 30 percig folyamatosan tartott, majd enyhüléssel múlt el. Lassan 9-10 óra is eltelt az eset óta, azóta nagyon rossz a közérzetem, és nagyon nehezen tudok levegőt venni (azthiszem ez lehet a légszomj, még eddig nemvolt benne részem), fáj a fejem (bár mindig fáj migrén miatt), mellkasom nyomásérzékeny, és 15-30 perces időközönként kisebbet benyilal a fájdalom a mellkasomba (ugyan az a szorító érzés mint reggel, de csak pár másodpercre) a szív oldalán és az ellentétes oldalon egyaránt. Picit utánanéztem az interneten, és nagyjából minden tünetem megegyezik a szívinfarktus tüneteivel, ahoz viszont nagyon fiatalnak gondolom magam, 22 éves vagyok, (sajnos) dohányzom, táplálkozásom megfelelő, sportos testalkat vagyok, viszont az elmúlt hónapokban nagyon stresszes és ideges vagyok, sok inger ért, nehezen megy az alvás pedig mindig fáradt vagyok. Ötlet valakinek?2014. jún. 18. 14:40
1/3 anonim válasza:
"utánanéztem az interneten, és nagyjából minden tünetem megegyezik a szívinfarktus tüneteivel, ahoz viszont nagyon fiatalnak gondolom magam"
Ha nem mész orvoshoz, akkor esélyes, hogy "fiatal is maradsz" !!!
3/3 A kérdező kommentje:
Pánik roham volt, minden más kizárva. Nem gondoltam volna, hogy egy "pánikroham" valaha is megtörténhet velem, ezért nem is gondoltam rá hogy az lenne.
2014. jún. 18. 20:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!