Hogy szedjem össze magam holnapra?
Itt a szünet vége,én meg ahelyett hogy kipihent lennék,teljesen szét vagyok esve.Megfáztam,fáj a torkom,fejem,fújom az orrom,ma reggel megjött a menzim,előjött a herpeszem is,nincs túl jó kedvem se,ez a hülye idő,utálom az iskolámat is....Holnap suli,kéne tanulni,de semmi erőm nincs.De hiányozni se szeretnék,mert lemaradok nagyon,pedig szívem szerint inkább elmennék a dokihoz,aztán kiíratnám magam a jövő hétre,de ez lehetetlen.Adnátok tippeket,hogyan szedjem össze magam lelkileg-testileg még ma?
16L
velem ugyanez volt, de épp akkor amikor elkezdődött a szünet. igyel meleg teát. (ez mindig segít) a herpeszre pedig nincs valami krémed? pihenj. (de azért tanulj is) :)
és a sulival kapcsolatba pedig gondold azt h tök jó lesz, látod haverokat, stb.
Semmiképpen ne agyalj azon, hogy Te most mennyire rosszul vagy, inkább gondolj vmi szépre, jóra, mondjuk arra, hogy mindjárt vége a télnek, jön a tavasz, meleg, barátok, csavargás, zöld park, sétálni a jó időben (jó tudom nehéz igy január elején, de meg kell próbálni :P ).
Meg aztán egyél sok gyümit, az segít a bacikat elkergetni, a menzivel meg ne törődj, használj tampont, akkor észre sem veszed, hogy megvan ;)
Tudom könnyű mondani ezeket a dolgokat, én is voltam 16 éves, és sokszor volt ilyen napom, de túl kell tenni magad rajta, mert így könnyen depissé válhat az ember.
A nátha...hát arra meg szedj vmit, amit vény nélkül lehet kapni a patikában, azt suli után is kiválthatod, nem kell minden kis dologgal dokihoz menni :)
Kitartás!!! 19/L
Szijja:)
Próbálj vidám dolgokra gondolni, álmodozni, hallgass jó kis zenéket, amik feldobnak:)vagy nézz vicces videókat neten:)szépítkezz, sminkelj vagy ilyesmi...:)ezekkel kicsit lefoglalod magad és remélhetőleg a kedves is jobb lesz:)
Jobbulást:)
sztem meg mennyj be a dokihoz azt irasd ki magad.
én biiztos ezt tenném.
Szia.
Én 23 éves vagyok és nem vagyok beteg, nem is jött meg, de ANNYIRA NEM AKAROK MENNI HOLNAP DOLGOZNI, HOGY NAGYON!
Igyál gyógyteát, pihenj, nézz jó filmeket, szopogass Strepsils-t. Én még azt is megbocsátom Neked, ha ki se nyitod ma a tankönyveidet. Csak nem kezdik feleltetéssel az évet a tanáraid! Aztán meg holnap suli után tanulgatsz.
Szóval szorítsuk össze a fogainkat meg az öklünket és induljunk el a dolgunkra holnap! (De fáááááááj...):-(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!