Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mit csináljak ilyenkor?...

Cunciikaa kérdése:

Mit csináljak ilyenkor? Történetlent

Figyelt kérdés
Régen vagdostam magam de mivel össze vesztem miatta a barátommal abba hagytam .De azóta cigizek vagy iszok vagy valamit kell csinálnom .Most e miatt veszekedünk folyton és már nagyon kész vagyok és olyankor jobban érzem ,hogy kell csinálnom . Meg az miatt is szar minden mert a legtöbb "barátomnak " csak olyankor vagyok jó ha kell valami .És ezeket nem nagyon tudom minek elmondani mert anyukám nem tudja hogy cigizek vagy vagdosom magam .A legjobb barátom meg az utóbbi idő nem mondja el ,hogy mi van vele és most épp van velem valami baja de nem tudom hogy mi . Ezért vele se nagyon tudom megbeszélni a problémáimat .De nekem még mindig az a legrosszabb hogy folyamatosan veszekedünk a barátommal .
2014. jún. 16. 12:21
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!