Otthon hogyan lehet beöntést, vastagbélmosást végezni?
Semmiképp ne kezdd el a beöntést anélkül, hogy előtte pár nappal a gyomrodat ne készítenéd rá! pl. zöldséggel/gyümölccsel.
Ha tisztítókúrázni akarsz, én ezt ajánlom: [link]
A harmadik napomat töltöm csak folyadékon, és olyan istenien vagyok, hogy tegnap még futni is elmentem :) A beöntés meg nem vészes. Nekem majd' 1 liter bement. Mikor érzed, hogy na most nem bírod tovább, akkor állítsd meg a folyást, és pihenj kicsit mielőtt még valamennyit magadbaengedsz. Még egy tanács: LÉLEGEZZ!! Nagyokat, mélyeket. Vagy aprót szaporát. Hidd el, sokat segít.
Szóval még egyszer: ne csinálj beöntést diétás rákészülés és levezetés nélkül! A beöntésnél meg légy bátor, és lélegezz szorgosan! :) Sok sikert!
szerintem hasznos dolog mert tisztának érzi az ember magát
csak az a baj hogy ritkán tudom megcsinálni mert szülök meglátnak lehet hogy elvitetnének elmegyogyintézetbe pedig ez nem beteges dolog én tuhanycsövel szoktam sokan azt mondják hogy veszályes szerintem nem mert nem dugom semeddig se fel csak odaszoritom a lukamhoz és szépen be is megy a viz ja és ráreleht szokni én legalábbis rászoktam de nem szabad sokszor én két hetente egyszer csinálok nagytakaritást odabent nem szabad minden nap mert az ottani baktériumok szükségesek meg tulterheli a szervezetet a sok beöntés mivel normális esetben a gyomor és belek nincsenek csordultig töltve itt meg hirtelen megtöltöd magad :D:D
12 válaszoló,>> de meg néznélek ez a beavatkozás közben, csak mi ketten, akár tartanám a gyertyát vagy a gégecsövet.
Bp. XI. kerület, te merre vagy, egyeztessünk. Akár fizetek a mozira.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!