Gyantázás utáni piros pöttyök?
Figyelt kérdés
12 éves lány vagyok... Ma voltam negyedszerre egy kozmetikusnál, aki gyantázza a karomat, lábamat.Eddig is voltak utána piros pöttyök, ez természetes, és fél óra/egy óra alatt elmúltak. De most egy órakor készen lettünk, és még most is tele vagyok pöttyel, érzékeny a bőröm.. És teljesen megvagyok rémülve... Nem tudom, hogy lehet-e attól, hogy ma másik gyantát használt, és nem a megszokottat. Szerintetek lehet? De én egyébként is nagyon megijedek, akármi bajom van, hogy most mi lesz, kórházba kell mennem? Na most is ugyanígy vagyok... ugye elfog múlni, ugye nem kell orvoshoz mennem? Valaki segítsen, mert nagyon félek.... A válaszokat előre is köszönöm!:)2014. jún. 14. 21:38
2/6 A kérdező kommentje:
köszi, most egy kicsit megnyugodtam...:) már nagyon várom, olyan kellemetlen ez így....
2014. jún. 14. 21:45
3/6 anonim válasza:
Ha ennyire érzékeny vagy, kérd meg legközelebb a kozmetikust, hogy kenje be utána valami nyugtató krémmel. Én körömvirággal szoktam magamnak. El fog múlni amúgy, nem kell sehova menned!
4/6 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen! mindig beken valami olajjal, de most nem használt... megkérdezem anyukámat, hogy van-e itthon körömvirágkrém. és köszönöm a megnyugtatást!:) Rám fér!:)
2014. jún. 14. 21:54
5/6 anonim válasza:
Hogy kerülnél kórházba pöttyök miatt. :) Ne viccelj! :)
6/6 A kérdező kommentje:
köszi!:) bekentem körömvirággal, mára már sokkal szebbek!:) Köszönöm!:)
2014. jún. 15. 11:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!