Elég érzékeny a bőröm. Gyantázás után teli vagyok piros kiütésekkel, mit tudtok ajánlani, mit használjak?
Figyelt kérdés
2009. szept. 22. 01:28
1/3 anonim válasza:
Kamillás hintőport használj gyantázás után. :D
Ettől 1-2 óra múlva megnyugszik a bőröd és nem lesznek piros pöttyök rajta.
2/3 anonim válasza:
Szia, általában nekem is kiütésekkel jár a gyantázás, pedig nem vagyok érzékeny bőrű. Én mindig bekenem krémmel. Gyógyszertárban szoktam venni egy tubussal, nem drága pár száz Ft. Ung. Hidrophyl Nonionic a neve. Gyantázás után azonnal bekenem vele úgy hogy nem belemaszírozom csak kicsit elkenem és valamennyire hagyok is rajta és pár perc alatt beszívja magát. Nekem bevált. Bajuszgyantánál is ha rögtön bekenem nem pattog ki. Egy próbát megér! :)
3/3 anonim válasza:
Szia!
Én is érzékeny bőrű vagyok. Én alkohollal szoktam bekenni magam, az fertőtlenít. Fürdéskor mosakodó krémet használok. Amúgy nagyon jó nyugtató hatással bír a körömvirág és csipkebogyó krém.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!