Kórházakban a szobatársakkal milyen tapasztalataitok vannak?
Figyelt kérdés
Egy műtét után (vakbél) gondolom nem egyedül lábadozik a beteg. Hány ember van egy szobában? Igyekeznek korcsoportonként kategorizálni, vagy előfordul, hogy egy 20 éves egy idős nénivel van egy szobában?2014. jún. 14. 15:32
1/5 anonim válasza:
Nem teszik külön korcsoportonként, csak nemek szerint.
2/5 anonim válasza:
Nem a kora, inkább az állapota szerint talán próbálnak csoportosítani, de kevés lehetőség van rá.
3/5 anonim válasza:
Nemek szerinti elosztás van. Kórháztól függ, hányan vannak egy szobában. De nem szokott vita lenni, hiszen a betegtársak segítik egymást, a régebben műtött az új betegnek. Nem szeretem volna soha egy ágyas szobában lenni, mert akkor unalmas, nincs kivel beszélgetni, és bizony néha
igazán jókat tudtunk nevetni is. Kortól függetlenül.
4/5 anonim válasza:
Szerintem a vakbélműtét utáni 1-2 napot kibírod egy idős nénivel is. Egyébként nagyon aranyosak tudnak lenni.
5/5 anonim válasza:
Korcsoport szerint nem, nemek szerint vannak a szobák. Nekem jó volt, mert öreg nénik voltak, akik fel se tudtak kelni, se kommunikálni, de volt egy fiatal csaj, ő mindenben segített :) ő még műtét előtt állt, én utána.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!