Mitől jön fel a slejm (? ) a számba, vagy egyáltalán mi ez?
Figyelt kérdés
Hello. Már több mint egy éve van olyan gondom, ha annak lehet nevezni, szerintem ennek nem ilyennek kellene lennie. Mindig azt érzem, hogy a torkomban van ilyen slejm féleség és bármikor felbirom húzni majd kiköpöm, szóval a nap bármely szakaszában, ez a torkomból jöhet vagy bevannak rakodva az arcomban az üregek? Nem tudom mi lehet ez, olyan érzés mintha nem zárna a torkom vagy valami ilyesmi, pl egyes kajáknál, ha mondjuk csokit eszek és aztán érzem a torkomban, felszivom kiköpöm akkor csoki szinű a váladék, vannak egyes ételek amit ha eszek akkor azok jönnek vissza, valami féle gyulladás lehet ez? Volt aki megjegyezte azt is, hogy furán mintha az orromból beszélnék és ha hangosabban kell beszélnem akkor is úgy érzem minha erőltetnem kellene szerintem ezeknek összefüggése van egymáshoz. Mi lehet ez?2014. jún. 10. 21:08
1/3 anonim 

válasza:

Ha kifejezetten étkezéshez kapcsolódik, akkor lehet reflux illetve allergiához társuló reflux is.
2/3 A kérdező kommentje:
utánna olvastam a tüneteinek, de egyiksem egyezik, nekem ez mindig jelen van nem csak reggel mikor felkelek, és nem köhögök nem fáj a hasam, semmi bajom nincs csak itt a slejm és jön fel...
2014. jún. 10. 21:29
3/3 anonim válasza:
Szia!Kiderült azóta hogy mi okozza a problémát?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!