Kicsit undi lehet! Miért folyik le a taknyom a torkomra?
Figyelt kérdés
Kifújom az orromat, ha kell, mielőtt valaki ezt írná. Különben sem vagyok se náthás se allergiás és nyáron máskor egyáltalán nem szokott folyni az orrom. Általában reggel ébredés után a legrosszabb. Mitől lehet ez? Olyan mint a slejm, de nem tudom, hogy ez annak számít-e. Fül-orr-gégészhez lehet ilyennel menni?2013. aug. 26. 23:26
1/2 anonim válasza:
Szerintem ez mindenkinél így van. Én úgy tudtam, hogy az orr és szájüreg a toroknál egybe"nyíli" bár ha hülyeség akkor valaki biztos szól régen volt már biosz órám. Ha innen nézzük egyáltalán nem meglepő, hogy amit nem (tudsz) kifújni az hátul lecsorog
2/2 Fingkirály válasza:
Ez mindenkinél így van, ezért nem kell félni a takonytól, ami "elöl" jön ki, azt is becsemegézheted :))))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!