Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mit csináljak a begyűlt...

Mit csináljak a begyűlt nagylábujjammal?

Figyelt kérdés
Ott a köröm és hús találkozásánál gyulladt be, mert kicsit rövidebbre vágtam a körmömet :(
2010. jan. 1. 22:47
 1/10 anonim válasza:

szia!

beggyuld a köröm ágyad,menj el orvoshoz!és ott kapsz beutalót a sebészetre ott csinálják meg!

jobbulást

2010. jan. 1. 23:07
 2/10 A kérdező kommentje:
áááá neeeem :S :S SEBÉSZET???
2010. jan. 1. 23:08
 3/10 A kérdező kommentje:
Nincs valami házi gyógymód rá?
2010. jan. 1. 23:08
 4/10 anonim válasza:
Irány a sebészet!!!!Ha adnak majd inekciót,olyan lesz mintha szétrobbanna a lábujjad.(Én is voltam már)Még most menj,mert később belenő.Vagy próbáld meg kivágni magadnak.Majd vigyél magaddal valami olyat amit jól meglehet szorongatni(pl anyukád keze:).A szuri nem lesz kellemes..És bocsi hogyha megilyesztettelek,de tényleg még most menny el.
2010. jan. 1. 23:10
 5/10 anonim válasza:
szia! előző vagyok!szerintem kend be köröm virág krémmel borogasd,nekem is volt már ilyenem!
2010. jan. 1. 23:15
 6/10 anonim ***** válasza:

Hülyeség el ne menj, nekem is benőtt elmentem magán bőrgyógyászhoz nem ügyeleti henteshez adott rá antibiotikumot és meggyógyult.. Jobban szétbarmolják lábad ügyeleten meg nem fizetős helyeken mintha semmit se csinálnál vele. Keress fel egy bőrgyógyászt..

Igaz nem olcsó benne volt nekem 15 ezerbe, de megérte, inkább ez mint a szadizás..

2010. jan. 1. 23:15
 7/10 anonim válasza:
23:15 az előző én voltam.Te nem az első voltál?
2010. jan. 1. 23:16
 8/10 anonim válasza:
szia!de igen bocsánat véletlen volt!
2010. jan. 1. 23:18
 9/10 anonim ***** válasza:

Szia!

Én évekig szívtam ezzel... Volt, amikor segített az is, hogy bekentem körömvirág krémmel. Volt, hogy segített a dunsztkötés, és a paradicsom. (Egy érett közepes paradicsomot ráhúzol a lábujjadra, és műanyag zacsit kötsz rá, és elkötöd, hogy ne folyjon ki. Kiszívja a gennyet, ezt a nagymamámtól tanultam.

2010. jan. 1. 23:20
 10/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, megpróbálom a paradicsomot, orvoshoz menni amúgy is csak hétfőn tudnék, ami nem ügyelet. Ha addig nem javul, elmegyek, bár nem nagy kedvvel :S
2010. jan. 1. 23:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!