Miért roppan a könyököm?
Figyelt kérdés
Amikor fekvőtámaszokag csinálok elkezd minden eggyes fekvőtámasznál roppan a csont nem tudom miért, de csak amióta elkezdtem edzeni eddig nem. De csak a bal kezemen csinálja , ebböl lehet komolyabb probléma?2014. jún. 7. 17:19
1/2 anonim válasza:
Nem hiszem, hogy ez probléma lenne nekem is szokott ilyen lenni edzésen, de jól teszed ha jobban bemelegítesz. :)
2/2 anonim válasza:
Hát, szerintem pedig lesz ebből probléma. Nekem is ugyanígy kezdődött, fekvőtámasz közben ropogott mint a szar, de nem fájt, semmi ilyesmi.
Durván egy évre rá, elkezdődtek a problémák.
Most nem tudok lenyomni 5 fekvőt sem, mert a könyököm állandóan roppan egy rohadt nagyot és becsipődik.
Az meg qrvára fáj.
Szerintem nézesd meg, röntgen, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!